MF logo NY
temp0020_navi_home  Hovedside   temp0020_navi_misc  Kontakt  temp0020_navi_mail  Email 
          Facebook Twitter    New Momentum_logo
  Hovedside  
  NY bok!  
  Kurs  
  Artikler  
  Servicemeny  
  Nyhetsbrev  
  Siste nytt  
  Om oss  
  Refleksjoner  
  Lenker  

MESTRING & SELVHJELP
for hjelpere og hverdagsmestrere

           Skogrand_Stubsjoen reversed 

temp0020_yellow REDAKTØRENS HJØRNE


Som ansv. redaktør for Lærings- og Mestringsmagasinet innhenter jeg dynamisk stoff fra mange spennende kilder. Foruten faste samarbeidspartnere møter du gjesteskribenter fra mange leire. Bl.a. coacher, andre rådgivere, leger, psykologer, sosionomer, spesialsykepleiere, representanter for interesseforeninger, samt brukere og pårørende. Deltagere fra offentlige etater og hjelpeapparatet vil også tre frem her! Vi prioriterer fokus og bredde i arbeidet for å gjøre  Mestringsmagasinet til et relevant kraftsenter du kan få nytte av både som hverdagsmestrer og profesjonell hjelper! 

I tillegg til eksterne informasjonstilbydere presenterer jeg også eget materiale både i artikkelform, som mini-kurs, temaserier, m.m. Vår nye bok er på trappene. Les mer (og delta!) om "Skjult Handikap - Maskert Smerte" her.


Kristen_L_Skogrand_Profil_Nytt

Kristen L. Skogrand
ANSV. REDAKTØR

Mestringsmagasinet fokuserer på fremdrift, oppdrift, mulighetsorientering og vekst. Status quo fører fort til apati og drepende passivitet. Bli følgesvenn med oss, og la oss sammen legge grunnlaget for et spenstigere og sterkere liv, for deg selv, og de som trenger din støtte!

Velkommen som abonnent på vårt GRATIS nyhetsbrev! Klikk HER for å signere opp. Takk!

 

temp0020_yellow VISDOMSORD


"Likegyldigheten er den alvorligste av sjelens sykdommer." - Fénélon

"Slik som du vil ønske å ha levd ved enden av livet, slik skal du leve alt nå." - Marcus Aurelius

"De menneskene som får mest ut av livet, er ikke de som har levd et sekel, men de som har levd hvert minutt." - Colette

"Hva vil fok si? Det spørsmålet gjør sjelen hjemløs. Gjør det rette og frykt ingen" - Berthold Auerbach

"Når du har gått akkurat så langt at du ikke orker å gå lenger, da har du gått akkurat halvveis av hva du klarer." - Grønlandsk ordspråk

"Riktig forstått, riktig møtt, kan lidelse vendes til velsignelse, for den utdyper forståelsen av selvet og livet!" - Ferdinand Finne

Tilbake til toppen av siden

Tilbake til hovedsiden

 

 

 

Mestringsmagasinet

GRATISTILBUD TIL DEG SOM IKKE AKSEPTERER STATUS QUO, MEN VIL NOE MER!

NYHETSBREV MED RÅD, TIPS & INSPIRASJON HVER MÅNED!

Vi har nå introdusert et GRATISTILBUD vi håper du vil benytte deg av. Lærings- & Mestringsmagasinet er en månedlig kanal for livsnære råd og tips, dagsaktuell veiledning, samt inspirasjon og læring. Du får spennende portrettintervjuer, velrenommerte gjesteskribenter, og t.o.m. mini-kurs og spesialstudier. Temaene er bl.a. mestring, (empatisk) kommunikasjon, selvhjelp, livsstyrketrening, læring, hjelperollens mange fasetter, selvledelse, medarbeiderskap, og mye annet. Vi tar også i mot dine temaforslag med stor glede! Signer opp som abonnent 100 % vederlagsfritt ved å klikke HER nå (og følg instruksjonene i meldingen og bekreftelsesmailen du mottar deretter). Takk!

Ønsker du å tilby kommentarer, innspill eller gjesteartikler? I så tilfelle sender du en kort mail til kristen(a)mestringsforum.no.

Våre abonnenter får også helt ekstraordinære spesialtilbud og fordeler. Når vi utgir nye bøker og studier, går alle gratisfordeler utelukkende til abonnenter. Ikke glem dette, siden det utgjør både økonomisk gevinst, kombinert med gevinsten av kunnskapstilgang ingen andre får kostnadsfritt :-)

For en smakebit av noe av stoffet vi fokuserer på kan du gjerne ta en titt på artiklene nedenfor. Husk også å sjekke det vi har inkludert under "Refleksjoner" i hovedmenyen. Vel møtt som abonnent!

Første utgave er like rundt hjørnet. Bl.a. inneholder den dynamiske innspill fra psykolog og forfatter Sigurd Stubsjøen (mer om ham her), manuellterapeut og kommunikolog/coach Kirsten Borgersen (mer om henne her), Kristen L. Skogrand, samt andre utvalgte gjesteskribenter og intervjuobjekter.

"Grensesetting med positivt fortegn." - Av Kristen L. Skogrand

Føler du ofte at du går på akkord med deg selv og det du egentlig orker? Opplever du til tider en litt udefinerbar skyldfølelse fordi du ikke strekker til – enten i forhold til målene du har satt deg, eller forventningene omgivelsene stiller til deg? Er du fristet til å anklage andre dersom du kjører deg for tom i forhold til dine rammebetingelser og aktivitetsmuligheter? Les mer...

"Forklart eller forstått" - Av Kristen L. Skogrand

Som alle andre har du garantert følt deg misforstått og feiltolket ved en rekke anledninger i årenes løp. Kanskje har mennesker til og med på ukritisk vis tillagt deg meninger eller holdninger du aldri har vært i nærheten av? - Og hva med helsetilstanden din? - Jeg har ennå til gode å møte pasienter med sjeldne/skjulte diagnoser som ikke før eller siden opplever at fagpersonell og andre trekker forhastede og forklarende slutninger. Konklusjonene deres er ofte urovekkende langt unna den virkeligheten den som lever med diagnosen opplever på kroppen. Les mer...

"Time-out og tid til refleksjon" - Av Kristen L. Skogrand

 

Mange av de jeg er i kontakt med opplever at deres hverdag har mistet både essens og konsistens. De er på grensen til å bli tilskuere til at egne liv passerer forbi, uten selv å være med på en kontrollert og konstruktiv måte. Husk alltid at livets essens er å leve, ikke bare eksistere. Eksistens har noe viljeløst og fattig over seg. En livskraftig hverdag, derimot, er en hvor du våger å bruke pauseknappen for å unngå unødvendig negative omstendigheter, og konsekvensene av disse. (Dette er utdrag fra min "Nyttårshilsen"). Les mer...

Ønsker du artiklene tilsendt i Word- eller PDF-versjon, eller avtale om videredistribusjon, vennligst send en epost til kristen(a)mestringsforum.noeller ta kontakt via telefon.

Med vennlig hilsen

Kristen L. Skogrand
Kognitiv-Emosjonell Terapeut, Trener, Forfatter & Coach-Mentor


 Gule blomster

 

 

 


Mestringsforum.no er et tiltak etablert av Kristen L. Skogrand

Mårveien 34, N-3160 Stokke - Tlf: (+47) 474 444 05 - Mail: kskogrand(a)gmail.com
Leder: Kristen L. Skogrand - Mobil: (+47) 474 444 05
Seniorrådgiver: Psykolog Sigurd Stubsjøen - Mobil: 902 20 100 - Mail: sigurd.stubsjoen(a)gmail.com


FØLG MESTRINGSFORUM:

Facebook Twitter 

FØLG KRISTEN L. SKOGRAND:

Facebook Twitter 

FØLG SIGURD STUBSJØEN:

Facebook Twitter