MF logo NY
temp0020_navi_home  Hovedside   temp0020_navi_misc  Kontakt  temp0020_navi_mail  Email 
          Facebook Twitter    New Momentum_logo
  Hovedside  
  NY bok!  
  Kurs  
  Artikler  
  Servicemeny  
  Nyhetsbrev  
  Siste nytt  
  Om oss  
  Refleksjoner  
  Lenker  

MESTRING & SELVHJELP
for hjelpere og hverdagsmestrere

        Skogrand_Stubsjoen reversed 

temp0020_yellow "SKJULT HANDIKAP - MASKERT SMERTE"


Det er nå så mange som inviterer til samarbeid omkring boken vi utgir på norsk (og engelsk) i 2013 at tiden er kommet for en forhåndsintroduksjon. Takk til alle dere fra fag- og brukermiljøene i hele Norden som har oppmuntret, gitt innspill, og støttet så enormt!

Skult_Handikapp-Maskert_Smerte

Se informasjon lenger nede (eller til høyre) m.h.t. hvordan du kan holde deg løpende oppdatert om utgivelsen - og t.o.m. samarbeide med oss (jfr. innspill o.a.) frem til da!

 

temp0020_yellow BLI MED PÅ REISEN FØR UTGIVELSEN!


"Likegyldigheten er den alvorligste av sjelens sykdommer." - Fénélon | - Denne boken vil hjelpe oss alle (uansett ståsted og roller) til å ta medmenneskelig, faglig og mestringsbasert ansvar for styrking av livsinnhold, fremtidsutsikter og rikere "HER-OG-NÅ!" opplevelser for de som ofte mistolkes, faller utenfor omsorgstiltak, eller sliter alene i sår stillhet. Innspurten av ferdigstillelsen av boken (+ digitale arbeidsmanualer) for langtidssyke, andre med store mestringskrav, pårørende og fagfolk er en reise DU kan delta på. Se hvordan under bildet nedenfor :-)

WOman_hands

"De menneskene som får mest ut av livet, er ikke de som har levd et sekel, men de som har levd hvert minutt." - Colette

"Riktig forstått, riktig møtt, kan lidelse vendes til velsignelse, for den utdyper forståelsen av selvet og livet!" - Ferdinand Finne

Hele dette bok- og studieprosjektet har "forståelsen av selvet og livet" og livsbejaende kompetanseheving som røde tråder!

For løpende oppdateringer, innspill og sampsill, signer opp for MESTRINGSMAGASINET i dag. Det koster ingenting, men gir mye! Alle abonnenter får GRATIS fordeler, inklusive e-Bøker og mini-kurs (digitale) med basis i bokens mest sentrale innhold. Klikk her for å abonnere nå. Straks du har bekreftet din mailadresse i eposten vi da automatisk sender ut, er du på listen. Vil du lese mer om MESTRINGSMAGASINET først, gå hitTAKK!

 

Tilbake til toppen av siden

Tilbake til hovedsiden

 

 

 

NY BOK FOR LANGTIDSSYKE, PÅRØRENDE, ANDRE MED STORE MESTRINGSUTFORDRINGER, SAMT FAGPERSONER OG HJELPERE I SKANDINAVIA!

LÆR HVORDAN DU KAN FÅ GRATIS eBØKER, DIGITALE MINIKURS OG ANDRE FORDELER MED BASIS I BOKEN ALLEREDE HØSTEN 2012!

Mange fra bruker- og fagmiljøene i Norden har etterspurt boken og temaet vi har arbeidet med og trent folk i gjennom en årrekke, og vi aksepterte. Den gir mestrings-, kommunikasjons- og selvhjelpsinnsikt skreddersydd for deg som lever med tilstander eller krevende livsomstendigheter der omsorgsunderskudd og mangel på forståelse og respekt altfor ofte preger virkeligheten. Samtidig gir den deg nære møter med flere hverdagsmennesker og fagfolk som brenner sammen for endring. D.v.s. radikale endringer som samlet legger fundamentene for nye rammevilkår. Akkurat de du og mange andre trenger og fortjener for å sikre forståelse, nye løft og hverdagsstøtte for et rikere liv "på tross av".

Våre tilnærminger for effektiv innlæring av beviste metoder for tilstandskontroll, ankring av nye tankesett og premisser for mobilisering av egne ressurser leves allerede ut av 1000vis av kvinner og menn etter våre kurs- og treningsopplegg i mange land. Våre livsnære og praktiske verktøy for nærvær, livsstyrke og indre balanse er kun noe av det som preger boken du nå kan følge sluttføringen av. Ved bruk av disse elementene i våre trenings- , terapi- og støttetiltak har vi erfart livsendringer hos enkeltmennesker, hele familier og nøkkelgrupper som gjør oss både takknemlige og ydmyke! Det at så mange fra fag- og systemnivåene også søker mentorbistand og vilje til deltakelse sier i tillegg mye om hvor essensielt temaet er i alle kretser. Boken vil overraske, oppmuntre, synliggjøre og gi verktøy til alle de nvnte grupperingene!

SLÅ FØLGE, GI INNSPILL, STILL SPØRSMÅL & DELTA MED OSS!
For å følge oss på reisen mot lansering, klikk her og få Mestringsmagsinet helt kostnadsfritt nå. Alle abonnentene våre får gratis fordeler (eBøker o.a.) før alle andre. Følger du oss på Facebook (egen side) deltar du i dialog og fellesskap også. Det samme gjelder for vår Twitterprofil. For (fyldig!) engelsk presentasjon av boken, klikk herPå gjensyn "på innsiden" :-)

Nedenfor ligger noen av artiklene du finner andre steder på siden også. Vi frigir snart flere, samtidig som vi forbereder ny utgave av (Lærings- og) Mestringsmagasinet. På Facebook deler vi også Refleksjoner jevnlig, og vi håper du vil "like" vår side og dele den med venner. DIN stemme er fantastisk viktig der!


"Grensesetting med positivt fortegn."
- Av Kristen L. Skogrand

Føler du ofte at du går på akkord med deg selv og det du egentlig orker? Opplever du til tider en litt udefinerbar skyldfølelse fordi du ikke strekker til – enten i forhold til målene du har satt deg, eller forventningene omgivelsene stiller til deg? Er du fristet til å anklage andre dersom du kjører deg for tom i forhold til dine rammebetingelser og aktivitetsmuligheter? Les mer...

"Forklart eller forstått" - Av Kristen L. Skogrand

Som alle andre har du garantert følt deg misforstått og feiltolket ved en rekke anledninger i årenes løp. Kanskje har mennesker til og med på ukritisk vis tillagt deg meninger eller holdninger du aldri har vært i nærheten av? - Og hva med helsetilstanden din? - Jeg har ennå til gode å møte pasienter med sjeldne/skjulte diagnoser som ikke før eller siden opplever at fagpersonell og andre trekker forhastede og forklarende slutninger. Konklusjonene deres er ofte urovekkende langt unna den virkeligheten den som lever med diagnosen opplever på kroppen. Les mer...

"Time-out og tid til refleksjon" - Av Kristen L. Skogrand

 

Mange av de vi er i kontakt med opplever at deres hverdag har mistet både essens og konsistens. De er på grensen til å bli tilskuere til at egne liv passerer forbi, uten selv å være med på en kontrollert og konstruktiv måte. Husk alltid at livets essens er å leve, ikke bare eksistere. Eksistens har noe viljeløst og fattig over seg. En livskraftig hverdag, derimot, er en hvor du våger å bruke pauseknappen for å unngå unødvendig negative omstendigheter, og konsekvensene av disse. (Dette er utdrag fra min "Nyttårshilsen"). Les mer...

Ønsker du artiklene tilsendt i Word- eller PDF-versjon, eller avtale om videredistribusjon, vennligst send en epost (kristen(a)mestringsforum.no), eller ta kontakt via telefon. Takk & på gjenhør!

Med vennlig hilsen

Kristen L. Skogrand                           Sigurd Stubsjøen
Kognitiv-Emosjonell Terapeut              Psykolog
Trener, Forfatter & Coach-Mentor        Trener, Forfatter & Coach-Mentor

Tilbake til toppen av siden

 

              Del denne siden på Facebook!personer har delt denne saken

             Synspunkt på artiklene? Send epost til redaksjonen
             Har du tips til en artikkel vi burde skrevet? Send oss ditt tips!
   

 

 Gule blomster

 

 

 


Mestringsforum.no er et tiltak etablert av Kristen L. Skogrand

Mårveien 34, N-3160 Stokke - Tlf: (+47) 474 444 05 - Mail: kskogrand(a)gmail.com
Leder: Kristen L. Skogrand - Mobil: (+47) 474 444 05
Seniorrådgiver: Psykolog Sigurd Stubsjøen - Mobil: 902 20 100 - Mail: sigurd.stubsjoen(a)gmail.com


FØLG MESTRINGSFORUM:

Facebook Twitter 

FØLG KRISTEN L. SKOGRAND:

Facebook Twitter 

FØLG SIGURD STUBSJØEN:

Facebook Twitter